Ucapan Ramadhan dan Hari Raya Update Status FB Via Ucapan Ramadhan dan Hari Raya

Daftar Isi

Blog

Mohon Maaf Dalam Bahasa Jawa

Kagem sedoyo kemawon, kulo namung sakdermo lare awon bade mungel, menawi lampah ingkang awon lan sifat mboten pitados wonten ing manah, soho tumindak glenyengan, dipun angapuro, ingkang ageng sanget, mbok bilih Gusti Pangeran, sampun mitrahaken manungso, kedah mengaten, mugi wonten ing dinten riyoyo meniko sageto sami ngadahi sipat welas asih lan jembar manah, kangge sangu wonten ing akherat mbenjang, nuwun SUGENG RIYADI 1 SYAWAL 1432 H" pareng.


Pengikut


SMS Ucapan Ramadhan posted by MasTer Q Design by Insight © 2010

SMS Ucapan Ramadhan